Toilet sticker - Muurdecoratie - WC sticker - Engelse teksten toilet

Creatieve en grappige manier om de regels in het huis aan te geven.

Beschikbaar in de volgende afmetingen: 25x29 cm
  • Plakt goed op elke gladde ondergrond
  • Makkelijk en restvrij te verwijderen
Meld u nu aan om gewaarschuwd te worden wanneer dit product weer in voorraad is

Beschikbaarheid: Uit voorraad

16.95
Beschrijving
Details

Creatieve manier om even te laten weten wat de toilet rules zijn. Een groot deel van de discussie gaat altijd over de wc bril omhoog of omlaag doen. Hiermee kunt u ook nog eens de regels van het schoon houden op een leuke manier bedrukken. 

De muurstickers zijn allemaal individueel gesneden, waardoor het aanbrengen op de muur erg makkelijk is en je geheel zelf het uiteindelijk design kunt bepalen. De uiteindelijke afmeting van het totaal kunnen wij daarom ook niet aangeven, dit bepaal je helemaal zelf!

Deze muursticker is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam vinyl en laat geen (schadelijke) lijmresten na tijdens- of na het bevestigen. De muursticker kan worden geplakt op iedere egale ondergrond zoals kast, muur, deur of raam.

Specificaties:

  • Muursticker WC
  • Materiaal: Hoogwaardig Vinyl
  • Kleur: zwart
  • Afmetingen: 25 x 29 cm

Deze muursticker wordt verzonden in een stevige verzendkoker.

Instructies en tips:

Onze muurstickers zijn zelfklevende ontwerpen die uit vinyl zijn gesneden. Vinyl is een sterk materiaal dat resistent is tegen vocht. Je kan dit materiaal op een muur, een houten ondergrond, tegen fijn gips (zonder structuur), over glad behang (geen glasvezelbehang), op glas, deuren en ramen plakken, zolang de ondergrond maar schoon, droog en geheel glad is. Let op dat je muurstickers niet op elke geverfde muur kunt plakken.  Wij raden aan minimaal 1 maand te wachten met het beplakken van een pas gesausde/geverfde muur. Muren met een beschermende niet-luchtdoorlatende verf, met extra matte of vuilafstotende muurverf zijn niet geschikt om met een sticker te beplakken. Als je vragen hierover hebt, kan je vooraf contact met ons opnemen.  MooieMuursticker.nl is niet verantwoordelijk voor het al dan niet blijven plakken van de sticker op een (geverfde) muur.

Reviews
Schrijf je eigen recensie
U reviewt: Toilet sticker - Muurdecoratie - WC sticker - Engelse teksten toilet