Sticker Lachende Koelkast

Laat je koelkast lachen met deze leuke sticker.

Afmeting: 55cm x 72cm

  • Plakt goed op elke gladde ondergrond
  • Makkelijk en restvrij te verwijderen

Beschikbaarheid: In voorraad

15.95
GRATIS verzending in NL
Beschrijving
Details

Sticker Lachende Koelkast - Voor in de keuken

Hoge kwaliteit! Duurzaam vinyl en zeer goed plakkend.  Versier je koelkast met deze leuke sticker! Geschikt voor alle gladde ondergronden. 

Deze muursticker is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam vinyl en laat geen (schadelijke) lijmresten na tijdens- of na het bevestigen. De muursticker kan worden geplakt op iedere egale ondergrond zoals kast, muur, deur of raam.

Specificaties:

  • Sticker Lachende Koelkast
  • Maat: 55cm x 72cm
  • Materiaal: Hoogwaardig Vinyl
  • Kleur: zwart

Deze muursticker wordt verzonden in een stevige verzendkoker.

Instructies en tips:

Onze muurstickers zijn zelfklevende ontwerpen die uit vinyl zijn gesneden. Vinyl is een sterk materiaal dat resistent is tegen vocht. Je kan dit materiaal op een muur, een houten ondergrond, tegen fijn gips (zonder structuur), over glad behang (geen glasvezelbehang), op glas, deuren en ramen plakken, zolang de ondergrond maar schoon, droog en geheel glad is. Let op dat je muurstickers niet op elke geverfde muur kunt plakken.  Wij raden aan minimaal 1 maand te wachten met het beplakken van een pas gesausde/geverfde muur. Muren met een beschermende niet-luchtdoorlatende verf, met extra matte of vuilafstotende muurverf zijn niet geschikt om met een sticker te beplakken. Als je vragen hierover hebt, kan je vooraf contact met ons opnemen.  MooieMuursticker.nl is niet verantwoordelijk voor het al dan niet blijven plakken van de sticker op een (geverfde) muur.

Reviews
Schrijf je eigen recensie
U reviewt: Sticker Lachende Koelkast