Plakinstructies Muurstickers met Transferfolie

Het monteren van onze stickers voor het mooiste resultaat: Het aanbrengen of monteren van je sticker is een leuke bezigheid. In de verpakking die je van ons ontvangt, zit uiteraard de sticker, met daarbij een éénvoudige plakinstructie. Volg deze éénvoudige stappen die we voor je hebben geschreven en je geniet binnen een paar minuten van een mooie aanwinst in je interieur!

De sticker die we je toesturen bestaat uit 3 lagen:

 1. Dit is de drager, het rugpapier. Dit is het eerste gedeelte dat je gaat verwijderen.
 2. Dit is de sticker zelf, het gedeelte dat straks, na het plakken achter blijft en waar je jaren van gaat genieten
 3. Dit is de bovenste laag, de transporttape, ook wel applicatiefolie. Dit is het gedeelte dat je na het plakken, als laatste van de sticker gaat verwijderen.
 4. Dit zijn stukjes schilderstape, die het je gemakkelijk maken de sticker aan te brengen.

De instructie voor de kleinere stickers: 

Plakinsturcites kleine stickers

 1. Plaats de sticker op gewenste plek, waar je de sticker wilt hebben, maak de sticker tijdelijk vast met 2 stukjes schilderstape, dan is de sticker nog gemakkelijk te verplaatsen.
 2. Hangt de sticker goed, plak dan een strook schilderstape aan de bovenzijde van de sticker en verwijder de kleine stukjes tape. Til de sticker iets naar voren en verwijder langzaam het rugpapier, voor de ongeveer de helft en laat de sticker hangen aan de schilderstape.
 3. Gebruik een creditcard, een niet pluizige doek of een spatel om de sticker tegen de ondergrond te wrijven. Wrijf vanaf de schilderstape en verwijder langzaam de rest van het rugpapier.
 4. Nadat het gehele rugpapier is verwijderd en de sticker op zijn plek zit, wrijf je nogmaals stevig over de sticker heen, van binnen naar buiten, dit om de kleefkracht te vergroten.
 5. Verwijder nu langzaam de applicatiefolie van de sticker. Doe dit onder een hoek van 180 graden.
 6. Nu kun je van je nieuwe sticker gaan genieten, zo lang als je maar wilt.

De instructie voor de grotere stickers:

Plakinstructies grotere stickers

 1. Plaats de sticker op gewenste plek, waar je de sticker wilt hebben, maak de sticker tijdelijk vast met schilderstape. Plak ook over ongeveer de helft van de sticker een lange strook tape, dit dient straks als scharnier.
 2. Verwijder nu de kleine stukjes schilderstape en til de sticker iets naar voren en verwijder langzaam het rugpapier. Dit tot aan het scharnier van schilderstape.
 3. Knip of snij het rugpapier van de sticker en let er goed op dat de sticker nog niet de ondergrond mag aanraken.
 4. Gebruik een creditcard, een niet pluizige doek of een spatel om de sticker tegen de ondergrond te wrijven. Wrijf vanaf het scharnier van schilderstape. 5. Verwijder nu het scharnier van schilderstape. 6. Plak de andere helft van de sticker net zo als je met de eerste helft hebt gedaan. 7. Nadat het gehele rugpapier is verwijderd en de sticker op zijn plek zit, wrijf je nogmaals stevig over de sticker heen, van binnen naar buiten, dit om de kleefkracht te vergroten. 8. Verwijder nu langzaam de applicatiefolie van de sticker. Doe dit onder een hoek van 180 graden. 9. Nu kun je van je nieuwe sticker gaan genieten, zo lang als je maar wilt.