Auto's

Auto Muurstickers

Bent u op zoek naar wat kleur voor op de muren of deuren en heeft u geen zin om deze te verven? Fleur deze dan op met diverse leuke Muurstickers van Auto's! Alle stickers die wij aanbieden zijn van zeer hoge kwaliteit, en zijn bovendien makkelijk aan te brengen op iedere gladde ondergrond. Daarnaast is het ook nog eens heel leuk werk om de stickers op te plakken!

7 Artikel(en)

per pagina

 • Muursticker Disney Cars

  Op de Cars Muursticker staan veel vrienden van McQueen, deze kun je opplakken helemaal zoals jij dat wilt, bijvoorbeeld op de kinderkamer, babykamer of iedere andere ruimte voor de Cars fans!
  De Muursticker Cars kunnen elke ruimte opvrolijken tot een waar Disney spektakel. Deze Muursticker is niet alleen geschikt om samen met je kind uit te zoeken, maar ook geschikt om als cadeau te geven, erg origineel en ook nog eens super leuk!

  Beschikbaar in de volgende afmeting(en): 50*70 cm Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis Meer Informatie
  19.98

 • Muursticker Klassieke Autos

  Beschikbaar in de volgende afmeting(en): 50*70 cm Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis Meer Informatie
  19.95

 • Muursticker Cars

  Muursticker Cars

  Muurstickers Cars. Deze Disney Muursticker met auto’s van de animatiefilm Cars. Cars is een film met auto’s en andere voertuigen die kunnen praten. Bliksem McQueen speelt de hoofdrol, een rode racewagen, die aan racewedstrijden meedoet. Hij doet een race tegen onder andere Strip ‘The King’ Wheaters. De race eindigt op een gelijke stand, waardoor er nog een beslissende wedstrijd gereden moet worden in Los Angeles. Mack is diegene die hem daarheen zal vervoeren in een truck, maar Mack wordt in slaap gebracht door muziek door een groep straatracers. McQueen valt hierdoor uit de truck en als hij wakker wordt bevindt hij zich op onbekend terrein. Hij vernielt per ongeluk de hoofdweg en als straf moet hij van de rechter, Doc Hudson, de weg eigenhandig repareren. Dit gaat niet heel goed en duurt erg lang. Hij wordt intussen vrienden met de takelwagen Takel en de Porsche Sally. Aangemoedigd door zijn nieuwe vrienden repareert McQueen de weg. Later doet hij mee aan de race, maar presteert hij niet heel goed. Tijdens de race wordt The King van de weg geduwd door een andere racer en McQueen gaat hem helpen. Hierdoor wint hij niet, maar wordt hij gezien als een held. De mooie rode racewagen McQueen heeft veel vrienden gekregen. Hij is vrienden met Sally, Takel, Luigi, Guido, Fillmore, Ramone en Flo.

  Meer Informatie
  19.95

 • Muursticker Zeilbootjes

  Beschikbaar in de volgende afmeting(en): 125*72cm Voor deze Muursticker geldt een levertijd van 2 werkdagen. Meer Informatie
  21.95

 • Muursticker Auto's

  Beschikbaar in de volgende afmeting(en): Voor deze Muursticker geldt een levertijd van 2 werkdagen. Meer Informatie
  21.95

 • Muursticker Voertuigen File

  Muursticker Voertuigen File

  Leuke muursticker met allerlei soorten voertuigen, de ultieme muurstickers voor op de babykamer of kinderkamer van jongens.

   

  Meer Informatie
  25.95

 • Muursticker Retro Auto Collectie

  Muursticker Retro Auto Collectie

  Deze mooie muursticker Retro Auto Collectie past in elke ruimte vanwege het feit dat het een niet leeftijdsgebonden en locatiegebonden sticker is.

  Geschikt voor autoliefhebbers, kinderen en meer. 5 Mooie oude voertuigen.

   

  Afmetingen van de sticker vindt u in productbeschrijving.

  Meer Informatie
  25.95

7 Artikel(en)

per pagina