6 Artikel(en)

per pagina

Actie! Aanbieding!

Veel muurstickers nu nog goedkoper. Koop nu jouw mooie muursticker voor een nog scherpere prijs!

Aanbiedingen bekijken

Deze aanbiedingen zijn geldig tot en met 31 maart 2018.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Mooie Muurstickers

Nieuwe Producten maart 2018

06-03-2018 13:06

Paw Patrol nieuwe muursticker
Wij hebben ook deze maan weer een aantal nieuwe mooie muurstickers toegevoegd aan ons assortiment. Veel leuke stickers voor bijvoorbeeld de kinderkamer met veel mooie kleuren en vrolijke karakters.
Lees meer
Geplaatst in Nieuws door MooieMuurstickers.nl

Muursticker teksten

01-06-2017 14:25

Lees in onze blog alle leuke mogelijkheden van tekst muurstickers

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Mooiemuurstickers.nl

In ons assortiment vindt u een breed aanbod aan diverse soorten muurstickers.. Het kan het geval zijn dat u nog nooit van deze manier van muurdecoratie gehoord heeft en dat u zich afvraagt wat de reden is om één van deze stickers aan te gaan schaffen. Er zijn natuurlijk vele redenen waarom een muursticker de ideale decoratie is, maar we zullen een paar voorbeelden hiervan geven.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door System Administrator

Tegenwoordig zijn veel muren geverfd met structuurverf, waarop helaas geen muurstickers geplakt kunnen worden. Om toch nog een leuke muursticker in huis te hebben kan je spaanplaten of ander soort houten plaatmateriaal gebruiken. Muurstickers hechten ook perfect op hout dus dat is ook creatieve optie! Spaanplaten kan je goedkoop halen bij de bouwmarkten voor een paar euros, waar u ze ook meteen op de juiste afmeting kunt laten zagen. Ideaal! 

Geplaatst in Nieuws door MooieMuurstickers.nl

Muursticker verwijder tips!

04-08-2012 18:46

Een muursticker is perfect geschikt om een unieke sfeer te geven aan elke ruimte, of het nou een woonkamer, keuken of kinderkamer is! Nu weten we dat muurstickers eenvoudig zijn om aan te brengen. Maar zijn ze gemakkelijk te verwijderen? Wel, het korte antwoord hierop is ja, maar het gemak van verwijdering kan afhankelijk zijn van vele factoren, waaronder het type en de toestand van de muur en ook hoe lang de sticker op de muur was. Hierbij een aantal tips voor het succesvol verwijderen van uw muursticker:

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door MooieMuurstickers.nl

6 Artikel(en)

per pagina