Muursticker Onder de Zee

Muursticker Onder de ZeeDe Mooie Muursticker Onder de Zee, ideaal voor een kale muur of een raam. De Muursticker valt onder de Muurstickers Kinderkamer en is daarom ideaal voor de kinderkamer of babykamer. Ook in de badkamer staat deze Muursticker prachtig. De Muursticker bevat verschillende vissen, zoals de dolfijn. Daarnaast zijn er allerlei verschillende soorten koraal. Deze Muursticker kun je naar eigen wens opplakken en het opplakken is ook nog eens leuk en kost niet veel tijd! Verven of behangen kost vaak veel tijd, het opplakken van een Muursticker niet en het veranderd de uitstraling van de gehele kamer. Deze Goedkope Muurstickers zijn niet alleen leuk om zelf te kopen, maar ook erg leuk om cadeau te geven. Wil je nog even verder kijken? Kijk dan bij Muursticker Ijsberen Familie, Muursticker Stad, Muursticker Thomas Lengte Meter of Muursticker Afrika.

Beschikbaar in de volgende afmeting(en): 50*70 cm

Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis
  • Plakt goed op elke gladde ondergrond
  • Makkelijk en restvrij te verwijderen

Beschikbaarheid: In voorraad

19.95
GRATIS verzending in NL
Beschrijving
Details

Muursticker Onder de Zee

De Mooie Muursticker Onder de Zee, ideaal voor een kale muur of een raam. De Muursticker valt onder de Muurstickers Kinderkamer en is daarom ideaal voor de kinderkamer of babykamer. Ook in de badkamer staat deze Muursticker prachtig. De Muursticker bevat verschillende vissen, zoals de dolfijn. Daarnaast zijn er allerlei verschillende soorten koraal. Deze Muursticker kun je naar eigen wens opplakken en het opplakken is ook nog eens leuk en kost niet veel tijd! Verven of behangen kost vaak veel tijd, het opplakken van een Muursticker niet en het veranderd de uitstraling van de gehele kamer. Deze Goedkope Muurstickers zijn niet alleen leuk om zelf te kopen, maar ook erg leuk om cadeau te geven. Wil je nog even verder kijken? Kijk dan bij Muursticker Ijsberen Familie, Muursticker Stad, Muursticker Thomas Lengte Meter of Muursticker Afrika.

Reviews
Klantbeoordelingen (1)
muursticker in de badkamer
We dachten wat moeten we met onze badkamer doen om het voor de kids ook leuk te maken. Wij wat googlen en kwamen deze toffe muursticker tegen in de afbeeldingen. Direct gekocht en de kids vinden het prachtig en tandenpoetsen nu met meer plezier Recensie door Heleen (Geplaatst op 22-08-2017)
Schrijf je eigen recensie
U reviewt: Muursticker Onder de Zee