Muursticker Peppa Big en haar Familie

Leuke muursticker van Peppa Big en haar familie.

Houd jij ook van in modderpoelen springen?

Afmeting stickervel: 45 x 60 cm

  • Plakt goed op elke gladde ondergrond
  • Makkelijk en restvrij te verwijderen
Meld u nu aan om gewaarschuwd te worden wanneer dit product weer in voorraad is

Beschikbaarheid: Uit voorraad

21.95
Beschrijving
Details

Muursticker Peppa Big met familie - Voor Babykamer of Kinderkamer

Hoge kwaliteit! Duurzaam vinyl en zeer goed plakkend.  Versier de kamer van uw kind met deze leuke en vrolijke muursticker van Peppa Big! Ook heel erg leuk voor op bijvoorbeeld de kinderopvang of kinderdagverblijf. 

Peppa Big is bekend van het populaire kinderprogramma, samen met haar familie maakt zij de leukste dingen mee

De stickers zijn allemaal individueel gesneden, waardoor het aanbrengen op de muur erg makkelijk is en je geheel zelf het uiteindelijk design kunt bepalen. De uiteindelijke afmeting van het totaal kunnen wij daarom ook niet aangeven, dit bepaal je helemaal zelf!

Deze muursticker is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam vinyl en laat geen (schadelijke) lijmresten na tijdens- of na het bevestigen. De muursticker kan worden geplakt op iedere egale ondergrond zoals kast, muur, deur of raam.

Specificaties:

  • Muursticker Peppa Big en haar Familie
  • Stickervel maat: 45 x 60 cm
  • Materiaal: Hoogwaardig Vinyl
  • Kleur: multicolor

Deze muursticker wordt verzonden in een stevige verzendkoker.

Instructies en tips:

Onze muurstickers zijn zelfklevende ontwerpen die uit vinyl zijn gesneden. Vinyl is een sterk materiaal dat resistent is tegen vocht. Je kan dit materiaal op een muur, een houten ondergrond, tegen fijn gips (zonder structuur), over glad behang (geen glasvezelbehang), op glas, deuren en ramen plakken, zolang de ondergrond maar schoon, droog en geheel glad is. Let op dat je muurstickers niet op elke geverfde muur kunt plakken.  Wij raden aan minimaal 1 maand te wachten met het beplakken van een pas gesausde/geverfde muur. Muren met een beschermende niet-luchtdoorlatende verf, met extra matte of vuilafstotende muurverf zijn niet geschikt om met een sticker te beplakken. Als je vragen hierover hebt, kan je vooraf contact met ons opnemen.  MooieMuursticker.nl is niet verantwoordelijk voor het al dan niet blijven plakken van de sticker op een (geverfde) muur.

Reviews
Schrijf je eigen recensie
U reviewt: Muursticker Peppa Big en haar Familie