Muursticker Marvel Superhelden 3D

Stoere superhelden muursticker met 3D effect.
Iron-man, Black Widow, Captain America, Thor, Hulk en Hawkeye die door een gat in de muur naar binnen komen.
Geweldig voor iedereen die fan is van de Marvel superhelden

Afmeting stickervel: 45 X 60 cm
  • Plakt goed op elke gladde ondergrond
  • Makkelijk en restvrij te verwijderen

Beschikbaarheid: In voorraad

19.95
GRATIS verzending in NL
Beschrijving
Details

Muursticker Marvel Helden door Muur - Voor Kinderkamer

Hoge kwaliteit! Duurzaam vinyl en zeer goed plakkend.  Versier de kamer van uw kind met deze stoere Marvel muursticker! Leuk voor iedereen die fan is van de Marvel Superhelden. 

Deze muursticker is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam vinyl en laat geen (schadelijke) lijmresten na tijdens- of na het bevestigen. De muursticker kan worden geplakt op iedere egale ondergrond zoals kast, muur of deur.

Specificaties:

  • Muursticker Marvel Helden door Muur
  • Stickervel maat: 60x45cm
  • Materiaal: Hoogwaardig Vinyl
  • Kleur: multicolor

Deze muursticker wordt verzonden in een stevige verzendkoker.

Instructies en tips:

Onze muurstickers zijn zelfklevende ontwerpen die uit vinyl zijn gesneden. Vinyl is een sterk materiaal dat resistent is tegen vocht. Je kan dit materiaal op een muur, een houten ondergrond, tegen fijn gips (zonder structuur), over glad behang (geen glasvezelbehang), op glas, deuren en ramen plakken, zolang de ondergrond maar schoon, droog en geheel glad is. Let op dat je muurstickers niet op elke geverfde muur kunt plakken.  Wij raden aan minimaal 1 maand te wachten met het beplakken van een pas gesausde/geverfde muur. Muren met een beschermende niet-luchtdoorlatende verf, met extra matte of vuilafstotende muurverf zijn niet geschikt om met een sticker te beplakken. Als je vragen hierover hebt, kan je vooraf contact met ons opnemen.  MooieMuursticker.nl is niet verantwoordelijk voor het al dan niet blijven plakken van de sticker op een (geverfde) muur.

Reviews
Klantbeoordelingen (1)
plakt goed
Wij zijn erg blij met deze stoere muursticker. Het plakken koste wat moeite maar hij zit nu perfect op de muur! Recensie door Gina (Geplaatst op 05-03-2018)
Schrijf je eigen recensie
U reviewt: Muursticker Marvel Superhelden 3D