Muursticker Frozen Elsa en Olaf

Mooie muursticker van Disney's Frozen. Deze sticker bestaat uit een afbeelding van Elsa, Olaf en een aantal ijskristallen.

Afmeting stickervel: 60x45cm
Omdat de muursticker uit losse stickers bestaat is de afmeting op de muur zelf te bepalen.
  • Plakt goed op elke gladde ondergrond
  • Makkelijk en restvrij te verwijderen

Beschikbaarheid: In voorraad

19.95
GRATIS verzending in NL
Beschrijving
Details

Muursticker Frozen Elsa en Olaf - Voor Kinderkamer

Hoge kwaliteit! Duurzaam vinyl en zeer goed plakkend.  Versier de kamer van uw kind met deze mooie en kleurrijke Disney muursticker! Ook zeer geschikt voor het gebruik op de kinderopvang of kinderdagverblijf. 

De stickers zijn allemaal individueel gesneden, waardoor het aanbrengen erg eenvoudig is en je geheel zelf het uiteindelijk design kunt bepalen. De uiteindelijke afmeting van het totaal kunnen wij daarom ook niet aangeven, dit bepaal je helemaal zelf!

Deze muursticker is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam vinyl en laat geen (schadelijke) lijmresten na tijdens- of na het bevestigen. De muursticker kan worden geplakt op iedere egale ondergrond zoals kast, muur of deur.

Specificaties:

  • Muursticker Frozen Elsa en Olaf
  • Stickervel maat: 60x45cm
  • Materiaal: Hoogwaardig Vinyl
  • Kleur: multicolor

Deze muursticker wordt verzonden in een stevige verzendkoker.

Instructies en tips:

Onze muurstickers zijn zelfklevende ontwerpen die uit vinyl zijn gesneden. Vinyl is een sterk materiaal dat resistent is tegen vocht. Je kan dit materiaal op een muur, een houten ondergrond, tegen fijn gips (zonder structuur), over glad behang (geen glasvezelbehang), op glas, deuren en ramen plakken, zolang de ondergrond maar schoon, droog en geheel glad is. Let op dat je muurstickers niet op elke geverfde muur kunt plakken.  Wij raden aan minimaal 1 maand te wachten met het beplakken van een pas gesausde/geverfde muur. Muren met een beschermende niet-luchtdoorlatende verf, met extra matte of vuilafstotende muurverf zijn niet geschikt om met een sticker te beplakken. Als je vragen hierover hebt, kan je vooraf contact met ons opnemen.  MooieMuursticker.nl is niet verantwoordelijk voor het al dan niet blijven plakken van de sticker op een (geverfde) muur.

Reviews
Klantbeoordelingen (1)
geweldig
Erg mooi en plakt goed. Recensie door FrozenFan (Geplaatst op 05-03-2018)
Schrijf je eigen recensie
U reviewt: Muursticker Frozen Elsa en Olaf