Muursticker Cars Family

Muursticker CarsMuurstickers Cars. Deze Disney Muursticker met auto’s van de animatiefilm Cars. Cars is een film met auto’s en andere voertuigen die kunnen praten. Bliksem McQueen speelt de hoofdrol, een rode racewagen, die aan racewedstrijden meedoet. Hij doet een race tegen onder andere Strip ‘The King’ Wheaters. De race eindigt op een gelijke stand, waardoor er nog een beslissende wedstrijd gereden moet worden in Los Angeles. Mack is diegene die hem daarheen zal vervoeren in een truck, maar Mack wordt in slaap gebracht door muziek door een groep straatracers. McQueen valt hierdoor uit de truck en als hij wakker wordt bevindt hij zich op onbekend terrein. Hij vernielt per ongeluk de hoofdweg en als straf moet hij van de rechter, Doc Hudson, de weg eigenhandig repareren. Dit gaat niet heel goed en duurt erg lang. Hij wordt intussen vrienden met de takelwagen Takel en de Porsche Sally. Aangemoedigd door zijn nieuwe vrienden repareert McQueen de weg. Later doet hij mee aan de race, maar presteert hij niet heel goed. Tijdens de race wordt The King van de weg geduwd door een andere racer en McQueen gaat hem helpen. Hierdoor wint hij niet, maar wordt hij gezien als een held. De mooie rode racewagen McQueen heeft veel vrienden gekregen. Hij is vrienden met Sally, Takel, Luigi, Guido, Fillmore, Ramone en Flo.

  • Plakt goed op elke gladde ondergrond
  • Makkelijk en restvrij te verwijderen

Beschikbaarheid: In voorraad

21.95
GRATIS verzending in NL
Beschrijving
Details

Disney Muurstickers

Op de Cars Muursticker staan veel vrienden van McQueen, deze kun je opplakken helemaal zoals jij dat wilt, bijvoorbeeld op de kinderkamer, babykamer of iedere andere ruimte voor de Cars fans! De Muursticker Cars kunnen elke ruimte opvrolijken tot een waar Disney spektakel. Deze Muursticker is niet alleen geschikt om samen met je kind uit te zoeken, maar ook geschikt om als cadeau te geven, erg origineel en ook nog eens super leuk!

Kijk ook eens bij onze andere leuke Disney MuurstickersMickey MouseToy StoryThomas de TreinCarsTinkerbellPrinses BelleWinnie de Poeh, Finding Nemo 

Deze Cars Muursticker van Disney is beschikbaar in de volgende afmeting(en):50*70 cm Voor deze muursticker geldt voor 17:00 bestelt morgen in huis.

Reviews
Schrijf je eigen recensie
U reviewt: Muursticker Cars Family