Minecraft 3D Creeper Muursticker

Onze nieuwe aanwinst de creeper muursticker van Minecraft. Levendige kleuren en in 3D print, het effect op de muur is echt te gaaf ! Vooral voor de kinderkamers.

Beschikbaar in de volgende afmetingen: 70 x 50 cm.
  • Plakt goed op elke gladde ondergrond
  • Makkelijk en restvrij te verwijderen

Beschikbaarheid: In voorraad

20.95
GRATIS verzending in NL
Beschrijving
Details

Muursticker Minecraft 3D - Voor Kinderkamer

Hoge kwaliteit! Duurzaam vinyl en zeer goed plakkend.  Versier de game/ slaapkamer van uw kind met deze leuke Minecraft 3D muursticker! Door de 3D effect lijkt het net of ze uit de muur komen lopen. Deze sticker is ook leuk als decoratie sticker voor een school en of kinderopvang. Leuk voor alle Minecraft fans. 

Deze muursticker is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam vinyl en laat geen (schadelijke) lijmresten na tijdens- of na het bevestigen. De muursticker kan worden geplakt op iedere egale ondergrond zoals kast, muur of deur.

Specificaties:

  • Muursticker Minecraft 3D Creeper Muursticker
  • Stickervel maat: 70x50cm
  • Materiaal: Hoogwaardig Vinyl
  • Kleur: multicolor

Deze muursticker wordt verzonden in een stevige verzendkoker.

Instructies en tips:

Onze muurstickers zijn zelfklevende ontwerpen die uit vinyl zijn gesneden. Vinyl is een sterk materiaal dat resistent is tegen vocht. Je kan dit materiaal op een muur, een houten ondergrond, tegen fijn gips (zonder structuur), over glad behang (geen glasvezelbehang), op glas, deuren en ramen plakken, zolang de ondergrond maar schoon, droog en geheel glad is. Let op dat je muurstickers niet op elke geverfde muur kunt plakken.  Wij raden aan minimaal 1 maand te wachten met het beplakken van een pas gesausde/geverfde muur. Muren met een beschermende niet-luchtdoorlatende verf, met extra matte of vuilafstotende muurverf zijn niet geschikt om met een sticker te beplakken. Als je vragen hierover hebt, kan je vooraf contact met ons opnemen.  MooieMuursticker.nl is niet verantwoordelijk voor het al dan niet blijven plakken van de sticker op een (geverfde) muur.

Reviews
Schrijf je eigen recensie
U reviewt: Minecraft 3D Creeper Muursticker