Pororo De Kleine Pinguïn

Pororo Muurstickers

Op zoek naar leuke muurdecoratie voor op de kinderkamer of babykamer? kijk dan eens bij onze leuke Pororo De Kleine Pinguïn Muurstickers bekend van de tekenfimserie. De serie heeft zelfs zijn eigen pretpark! het PororoPark in Singapore.

Ergens ver weg, buiten bereik van de menselijke beschaving, ligt een vredig eiland overdekt met sneeuw en ijs. Op dit witte eiland bevindt zich, diep in een afgelegen woud, een dorpje waar kleine dieren wonen. Niemand weet hoe ze er terechtgekomen zijn, maar natuurlijk hebben ze hun dorp gebouwd in dit kleine dal, waar de zon het warmst schijnt en de wind niet zo guur blaast. In het dorp wonen Pororo, een heel nieuwsgierige, ondeugende kleine pinguïn, de goedhartige ijsbeer Poby, de zelfvoldane, bemoeizuchtige rode vos Eddy en het verlegen, bedeesde bevertje Loopy. Al onze vrienden hebben verschillende persoonlijkheden en interesses, hetgeen soms leidt tot kleine (en soms tot niet zulke kleine) gebeurtenissen in hun rustige witte wereld. Maar het zijn allemaal goede vrienden, die elkaar helpen als er moeilijkheden zijn. Alles begint op een zonnige dag als Pororo iets vindt in de ijsbergen en het mee naar huis neemt…

 

Kijk ook eens op de website over Pororo De Kleine Pinguïn 

Producten 1 tot 12 van 14 totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Producten 1 tot 12 van 14 totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Muurstickers 

Heeft de Babykamer of Kinderkamer saaie kale deuren muren of ramen? Fleur deze dan op met diverse leuke Muurstickers Babykamer van bijvoorbeeld Cars of Finding Nemo! De muurstickers zijn een simpele en goedkope manier om de babykamer of kinderkamer een kleurrijke en vrolijke uitstraling te geven, het kost weinig moeite om de muurstickers op te plakken, en je kan helemaal zelf bepalen waar je ze plakt! Het is ook nog eens een stuk makkelijker dan bijvoorbeeld de hele kamer te moeten verven, en toch merk je super veel verschil en geeft het iedere ruimte een vrolijke uitstraling met een muursticker van mooiemuurstickers.nl. We hebben vele soorten babykamer muurstickers van Winnie de Poeh en Cars tot Hello Kitty en Nijntje. Zo kun je je eigen creativiteit kwijt en op een goedkope manier, met weinig middelen de babykamer opleuken.Wat is er leuker dan je kindje blij zien worden van een eigen gekozen muursticker op zijn of haar kamer?!  

Onze Banksy Muurstickers zijn ook een grote hit, wie wil er nou niet een kunstwerk van de wereldberoemde street artist Banksy aan de muur of op de deur?

Alle Muurstickers die wij aanbieden zijn van zeer hoge kwaliteit, en zijn bovendien makkelijk aan te brengen op elke gladde ondergrond en tevens ook weer makkelijk te verwijderen. Daarnaast is het ook nog eens heel leuk werk om de muurstickers op te plakken en kun je helemaal zelf bepalen op wat voor manier je ze op plakt! Mocht je toch op zoek zijn naar een andere muursticker? Neem dan ook eens een kijkje bij één van onze vele andere categorieën zoals Disney Muurstickers of voor de dierenliefhebber hebben we ook Muurstickers van Dieren!