5 Artikel(en)

per pagina

Muursticker teksten

donderdag 1 juni 2017 14:25:23 Europe/Berlin

Lees in onze blog alle leuke mogelijkheden van tekst muurstickers

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Mooiemuurstickers.nl

De reden om een muursticker te nemen

woensdag 24 februari 2016 18:49:11 Europe/Berlin

In ons assortiment vindt u een breed aanbod aan diverse soorten muurstickers.. Het kan het geval zijn dat u nog nooit van deze manier van muurdecoratie gehoord heeft en dat u zich afvraagt wat de reden is om één van deze stickers aan te gaan schaffen. Er zijn natuurlijk vele redenen waarom een muursticker de ideale decoratie is, maar we zullen een paar voorbeelden hiervan geven. Zo is het met een leuke muursticker erg makkelijk om een gehele eigen look aan een kamer te gaan geven zonder dat deze helemaal geverfd hoeft te worden. Bijvoorbeeld met leuke bloemen muurstickers. Een andere reden voor een muursticker kan zijn dat deze altijd naar eigen wens op te plakken is, zo kun je dus altijd je creativiteit kwijt. Wanneer u bijvoorbeeld een schilderij koopt dan heeft deze vaste afmetingen en bent u redelijk beperkt in u keuze en waar u deze ophangt. Bij een muursticker zal dit veel minder snel het geval zijn, en het geeft meteen een heel eigen tint aan uw slaapkamer of woonkamer. Het aanbrengen van een muursticker is ook nog eens super eenvoudig en mocht u na enige tijd de muursticker zat zijn of gaat u verhuizen dan is het ook weer heel simpel om de muursticker te verwijderen zonder dat deze iets achterlaat op uw muur. Welke muursticker u ook zoekt, er is vast iets naar wens te vinden in onze webshop. Onze muursticker zijn een goedkope manier om op een simpele manier stijl en kleur in iedere ruimte toe te voegen! Al onze muursticker worden gratis verzonden. Vergeten we nog te zeggen dat we ook super leuke muursticker teksten hebben. 

Geplaatst in Nieuws door System Administrator

Like en Win!

woensdag 28 november 2012 14:17:03 Europe/Berlin

Bij 100 Facebook likers verloten we een cadeaubon van € 25,-! Dus "LIKE" en "SHARE" ons snel op Facebook en maak kans! http://www.facebook.com/pages/MooieMuurstickersnl/234436569991665?fref=ts

Geplaatst in Nieuws door System Administrator

Tip! Muurstickers op spaanplaat

zaterdag 4 augustus 2012 19:23:31 Europe/Berlin

Tegenwoordig zijn veel muren geverfd met structuurverf, waarop helaas geen muurstickers geplakt kunnen worden. Om toch nog een leuke muursticker in huis te hebben kan je spaanplaten of ander soort houten plaatmateriaal gebruiken. Muurstickers hechten ook perfect op hout dus dat is ook creatieve optie! Spaanplaten kan je goedkoop halen bij de bouwmarkten voor een paar euros, waar u ze ook meteen op de juiste afmeting kunt laten zagen. Ideaal! 

Labels:

Geplaatst in Nieuws door MooieMuurstickers.nl

Muursticker verwijder tips!

zaterdag 4 augustus 2012 18:46:59 Europe/Berlin

Een muurstickers is perfect geschikt om een unieke sfeer te geven aan elke ruimte, of het nou een woonkamer, keuken of kinderkamer is!  Nu weten we dat muurstickers eenvoudig zijn om aan te brengen. Maar zijn ze gemakkelijk te verwijderen? Wel, het korte antwoord hierop is ja, maar het gemak van verwijdering kan afhankelijk zijn van vele factoren, waaronder het type en de toestand van de muur en ook hoe lang de sticker op de muur was. Hierbij een aantal tips voor het succesvol verwijderen van uw muursticker:

Belangrijk met muurstickers verwijderen is om het onderliggende verf intact te houden. Als je de muurstickers te snel afpelt kan het verf meegetrokken worden.  

Gebruik een föhn op een warme setting, en verwarm langzaam de hoek van de muursticker. Houd vervolgens de hete lucht gericht op het gebied dat je afpelt tot de hele sticker is verwijderd. Dit kan makkelijk gedaan worden zonder resten op de muur achter te laten! Soms zal er ondanks het hete lucht toevoer toch nog lijmresten overblijven op de muur, gebruik hiervoor gewoon wat water met zeep om ze eraf te krijgen. Als het er dan nog niet afgaat, dan met een klein beetje WD-40 of nagellak remover proberen. 

Als je in een huurwoning verblijft is het waarschijnlijk niet toegestaan om de muren te verven of drastisch te veranderen. Een muursticker is dus een perfect alternatief, bij het verhuizen kun je makkelijk de stickers verwijderen zonder poespas. 

Labels:

Geplaatst in Nieuws door MooieMuurstickers.nl

5 Artikel(en)

per pagina