Banksy

Banksy Muurstickers

Velen zullen het werk van de wereldberoemde street artist Banksy inmiddels wel (her)kennen, zeker nadat hij nog niet zo lang geleden een stunt had uitgehaald waarbij een oude man in zijn kraampje origineel werk van Banksy verkocht voor 60 dollar, terwijl zijn werk normaal geschat wordt op vele duizenden euro’s. Nauwelijks werd er iets verkocht en één vrouw wist zelfs nog de helft af te dingen. Een briljante stunt. Nu was dit helaas eenmalig, maar hebben we wel een te gek alternatief. Je kunt namelijk ook gewoon een muursticker van zijn werk kopen en dan heb je alsnog voor een mooie prijs een geweldig werk aan je muur van een bijzondere artiest.

Producten 1 tot 12 van 26 totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Producten 1 tot 12 van 26 totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Muurstickers 

Heeft de Babykamer of Kinderkamer saaie kale deuren muren of ramen? Fleur deze dan op met diverse leuke Muurstickers Babykamer van bijvoorbeeld Cars of Finding Nemo! De muurstickers zijn een simpele en goedkope manier om de babykamer of kinderkamer een kleurrijke en vrolijke uitstraling te geven, het kost weinig moeite om de muurstickers op te plakken, en je kan helemaal zelf bepalen waar je ze plakt! Het is ook nog eens een stuk makkelijker dan bijvoorbeeld de hele kamer te moeten verven, en toch merk je super veel verschil en geeft het iedere ruimte een vrolijke uitstraling met een muursticker van mooiemuurstickers.nl. We hebben vele soorten babykamer muurstickers van Winnie de Poeh en Cars tot Hello Kitty en Nijntje. Zo kun je je eigen creativiteit kwijt en op een goedkope manier, met weinig middelen de babykamer opleuken.Wat is er leuker dan je kindje blij zien worden van een eigen gekozen muursticker op zijn of haar kamer?!  

Onze Banksy Muurstickers zijn ook een grote hit, wie wil er nou niet een kunstwerk van de wereldberoemde street artist Banksy aan de muur of op de deur?

Alle Muurstickers die wij aanbieden zijn van zeer hoge kwaliteit, en zijn bovendien makkelijk aan te brengen op elke gladde ondergrond en tevens ook weer makkelijk te verwijderen. Daarnaast is het ook nog eens heel leuk werk om de muurstickers op te plakken en kun je helemaal zelf bepalen op wat voor manier je ze op plakt! Mocht je toch op zoek zijn naar een andere muursticker? Neem dan ook eens een kijkje bij één van onze vele andere categorieën zoals Disney Muurstickers of voor de dierenliefhebber hebben we ook Muurstickers van Dieren!