Super Mario 3D - Mario - Yoshi - Lucht - Muursticker - Kinderkamer - Decoratie

Beschikbaar in de volgende afmeting(en): 33.3x47 cm
  • Plakt goed op elke gladde ondergrond
  • Makkelijk en restvrij te verwijderen

Beschikbaarheid: In voorraad

20.95
GRATIS verzending in NL
Beschrijving
Details

Muursticker Super Mario 3D - Mario - Yoshi - Voor Kinderkamer

Hoge kwaliteit! Duurzaam vinyl en zeer goed plakkend.  Versier de (game)/ (slaap)kamer van uw kind met deze leuke en vrolijke Super Mario muursticker! Leuk voor iedereen die fan is van deze Nintendo held. 

De muurstickers zijn gemaakt van hoogwaardig, duurzaam vinyl en laat geen (schadelijke) lijmresten na tijdens- of na het bevestigen. De muursticker kan worden geplakt op iedere egale ondergrond zoals kast, muur of deur.

Specificaties:

  • Muursticker Super Mario 3D
  • Stickervel maat: 33.3 x 47 cm 
  • Materiaal: Hoogwaardig Vinyl
  • Kleur: multicolor

Deze muursticker wordt verzonden in een stevige verzendkoker.

Instructies en tips:

Onze muurstickers zijn zelfklevende ontwerpen die uit vinyl zijn gesneden. Vinyl is een sterk materiaal dat resistent is tegen vocht. Je kan dit materiaal op een muur, een houten ondergrond, tegen fijn gips (zonder structuur), over glad behang (geen glasvezelbehang), op glas, deuren en ramen plakken, zolang de ondergrond maar schoon, droog en geheel glad is. Let op dat je muurstickers niet op elke geverfde muur kunt plakken.  Wij raden aan minimaal 1 maand te wachten met het beplakken van een pas gesausde/geverfde muur. Muren met een beschermende niet-luchtdoorlatende verf, met extra matte of vuilafstotende muurverf zijn niet geschikt om met een sticker te beplakken. Als je vragen hierover hebt, kan je vooraf contact met ons opnemen.  MooieMuursticker.nl is niet verantwoordelijk voor het al dan niet blijven plakken van de sticker op een (geverfde) muur.

Reviews
Schrijf je eigen recensie
U reviewt: Super Mario 3D - Mario - Yoshi - Lucht - Muursticker - Kinderkamer - Decoratie