Muursticker Vrolijke Maan met Sterren

Schattige Maan met Sterren Muursticker.

Leuk voor de babykamer, speelkamer of kinderdagverblijf.

Stickervel maat: 60x90cm

Muursticker maat: 90cm Hoog en 120cm Breed (minimaal)

Het zijn losse stickers dus de maat is zelf eenvoudig te bepalen

Levertijd: 2 werkdagen
  • Plakt goed op elke gladde ondergrond
  • Makkelijk en restvrij te verwijderen
Meld u nu aan om gewaarschuwd te worden wanneer dit product weer in voorraad is

Beschikbaarheid: Uit voorraad

24.95
Beschrijving
Details

Muursticker Vrolijke Maan met Sterren - Voor Babykamer

Hoge kwaliteit! Duurzaam vinyl en zeer goed plakkend.  Versier de kamer van uw kind met deze vrolijke en kleurrijke maan met sterren muursticker! Ook te gebruiken voor bijvoorbeeld de kinderopvang of kinderdagverblijf. 

De stickers zijn allemaal individueel gesneden, waardoor het aanbrengen erg eenvoudig is en je geheel zelf het uiteindelijk design kunt bepalen. De uiteindelijke afmeting van het totaal kunnen wij daarom ook niet aangeven, dit bepaal je helemaal zelf!

Deze muursticker is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam vinyl en laat geen (schadelijke) lijmresten na tijdens- of na het bevestigen. De muursticker kan worden geplakt op iedere egale ondergrond zoals kast, muur of deur.

Specificaties:

  • Muursticker Vrolijke Maan met Sterren
  • Stickervel maat: 60x90cm
  • Materiaal: Hoogwaardig Vinyl
  • Kleur: multicolor

Deze muursticker wordt verzonden in een stevige verzendkoker.

Instructies en tips:

Onze muurstickers zijn zelfklevende ontwerpen die uit vinyl zijn gesneden. Vinyl is een sterk materiaal dat resistent is tegen vocht. Je kan dit materiaal op een muur, een houten ondergrond, tegen fijn gips (zonder structuur), over glad behang (geen glasvezelbehang), op glas, deuren en ramen plakken, zolang de ondergrond maar schoon, droog en geheel glad is. Let op dat je muurstickers niet op elke geverfde muur kunt plakken.  Wij raden aan minimaal 1 maand te wachten met het beplakken van een pas gesausde/geverfde muur. Muren met een beschermende niet-luchtdoorlatende verf, met extra matte of vuilafstotende muurverf zijn niet geschikt om met een sticker te beplakken. Als je vragen hierover hebt, kan je vooraf contact met ons opnemen.  MooieMuursticker.nl is niet verantwoordelijk voor het al dan niet blijven plakken van de sticker op een (geverfde) muur.

Reviews
Schrijf je eigen recensie
U reviewt: Muursticker Vrolijke Maan met Sterren