Muursticker Mickey en Minnie Mouse Lengtemeter

Leuke lengtemeter muursticker van de Disney figuren Mickey Mouse en Minnie Mouse.

Afmeting stickervel: 45 x 60 cm

  • Plakt goed op elke gladde ondergrond
  • Makkelijk en restvrij te verwijderen

Beschikbaarheid: In voorraad

21.95
GRATIS verzending in NL
Beschrijving
Details

Muursticker Mickey en Minnie Mouse Lengtemeter - Voor Kinderkamer of babykamer

Hoge kwaliteit! Duurzaam vinyl en zeer goed plakkend.  Versier de slaapkamer van uw kind met deze leuke lengtemeter muursticker van Disney met Mickey Mouse en Minnie Mouse! Ook heel erg leuk voor op bijvoorbeeld de kinderopvang of kinderdagverblijf. 

De muurstickers zijn allemaal individueel gesneden, waardoor het aanbrengen op de muur erg makkelijk is en je geheel zelf het uiteindelijk design kunt bepalen. De uiteindelijke afmeting van het totaal kunnen wij daarom ook niet aangeven, dit bepaal je helemaal zelf!

De muurstickers zijn gemaakt van hoogwaardig, duurzaam vinyl en laat geen (schadelijke) lijmresten na tijdens- of na het bevestigen. De muursticker kan worden geplakt op iedere egale ondergrond zoals kast, muur, deur of raam.

Specificaties:

  • Muursticker Mickey en Minnie Mouse Feest
  • Stickervel maat: 45 x 60 cm
  • Materiaal: Hoogwaardig Vinyl
  • Kleur: multicolor

Deze muursticker wordt verzonden in een stevige verzendkoker.

Instructies en tips:

Onze muurstickers zijn zelfklevende ontwerpen die uit vinyl zijn gesneden. Vinyl is een sterk materiaal dat resistent is tegen vocht. Je kan dit materiaal op een muur, een houten ondergrond, tegen fijn gips (zonder structuur), over glad behang (geen glasvezelbehang), op glas, deuren en ramen plakken, zolang de ondergrond maar schoon, droog en geheel glad is. Let op dat je muurstickers niet op elke geverfde muur kunt plakken.  Wij raden aan minimaal 1 maand te wachten met het beplakken van een pas gesausde/geverfde muur. Muren met een beschermende niet-luchtdoorlatende verf, met extra matte of vuilafstotende muurverf zijn niet geschikt om met een sticker te beplakken. Als je vragen hierover hebt, kan je vooraf contact met ons opnemen.  MooieMuursticker.nl is niet verantwoordelijk voor het al dan niet blijven plakken van de sticker op een (geverfde) muur.

Reviews
Schrijf je eigen recensie
U reviewt: Muursticker Mickey en Minnie Mouse Lengtemeter