Lengtemeter

Lengtemeter

Lengte Meter Muurstickers 

Op zoek naar een leuke manier om de lengte van de kinderen bij te houden? Dan zijn onze Lengte Meter Muurstickers de perfecte oplossing! Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en geven de kinderkamer ook nog eens een vrolijke kleurrijke uitstraling! Wat te denken van deze leuke Winnie de Poeh lengtemeter of deze mooie Thomas de Trein lengtemeter?

Daarnaast hebben we ook nog een Nijntje Lengtemeter of voor de Toy Story fans deze prachtige Toyy Story Lengtemeter

 Een Muursticker geeft de Kinderkamer of Babykamer op een simpele manier een hele leuke uitstraling, en de muurstickers zijn ook nog eens heel goedkoop! 

Alle stickers die wij aanbieden zijn van zeer goede kwaliteit, en zijn bovendien makkelijk aan te brengen op iedere gladde ondergrond en tevens ook weer makkelijk te verwijderen mocht dit nodig zijn. Daarnaast is het ook nog eens heel leuk werk om de stickers op te plakken en kun je helemaal zelf bepalen hoe je ze op plakt!

Mocht je toch op zoek zijn naar een andere muursticker? Neem dan eens een kijkje bij onze vele andere categorieën zoals Banksy Muurstickers of bijvoorbeeld onze Bloemen Muurstickers.

8 Artikel(en)

per pagina

8 Artikel(en)

per pagina