Disney

Disney

Disney Muurstickers

Bent u op zoek naar de ideale manier om wat kleur op de muren of deuren toe te voegen, en heeft u geen zin om deze te verven? Fleur deze dan op met diverse leuke Disney Muurstickers! Mickey Mouse, Toy Story, Thomas de Trein, Cars, Tinkerbell, Prinses Belle, Winnie de Poeh, Finding Nemo we hebben ze allemaal. 

Alle Disney Muurstickers die wij aanbieden zijn van zeer hoge kwaliteit, en zijn bovendien makkelijk aan te brengen op iedere gladde ondergrond. Daarnaast is het ook nog eens super leuk werk om de Disney Muurstickers op te plakken! Wat is er nou leuker dan samen met u zoon of dochter tijd door te brengen, en tegelijkertijd zijn of haar kinderkamer op te leuken?

Bent u toch op zoek naar iets anders? Neem dan ook eens een kijkje bij onze Babykamer Muurstickers & Kinderkamer Muurstickers.

10 Artikel(en)

per pagina

 • Muursticker Toy Story

  Muursticker Toy Story

  Disney Muursticker Toy Story, die valt onder de Muurstickers Kinderkamer. Ideaal voor de Kinderkamer of Babykamer. De Muursticker bevat figuren van de Disney film Toy Story 3. Je kunt deze Muursticker opplakken naar hoe jij dat wilt. De Muurstickers bij ons zijn Goedkope Muurstickers, je betaalt geen verzendkosten, als je de Muursticker voor 5 uur koopt, heb je hem morgen in huis, de Muursticker is leuk om zelf te kopen én om cadeau te doen en je kunt de Muursticker naar eigen wens opplakken. Heb je bijvoorbeeld een kale muur of raam? Dan is deze Disney Muursticker ideaal. Verven of behangen kost vaak veel tijd, een Muursticker opplakken niet. De Toy Story Muursticker is erg makkelijk in gebruik, het kost niet veel tijd om deze op te plakken, en daarnaast is het natuurlijk super leuk om dit samen met u kinderen te doen, zodat ze zelf hun kamer kunnen opleuken. Wil je toch nog even verder kijken bij onze Disney Muurstickers? Kijk dan bij Muursticker Vlinders, Muursticker Regenboog, Muursticker Thomas de Trein 2 of Muursticker Schapen.

  Meer Informatie
  19.95

 • Muursticker Disney prinsessen

  Afmeting stickervel: 50x70 cm Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis. Meer Informatie
  21.95

 • Muursticker Mickey en Minnie Mouse Lengtemeter

  Leuke lengtemeter muursticker van de Disney figuren Mickey Mouse en Minnie Mouse. Afmeting stickervel: 45 x 60 cm Meer Informatie
  21.95

 • Muursticker Frozen Elsa en Anna

  Mooie muursticker van Disney's Frozen. Deze sticker bestaat uit een afbeelding van Elsa en Anna. Afmeting stickervel: 160x40cm Omdat de muursticker uit losse stickers bestaat is de afmeting op de muur zelf te bepalen. Meer Informatie
  21.95

 • Muursticker Toy Story lengtemeter

  Beschikbaar in de volgende afmeting(en):50*70 cm Voor deze muursticker geldt 3-6 dagen levertijd. Meer Informatie
  21.95

 • Muursticker Winnie de Poeh lengtemeter

  Beschikbaar in de volgende afmeting(en):50*70 cm Voor deze muursticker geldt 3-6 dagen levertijd. Meer Informatie
  21.95

 • Muursticker Mickey Mouse en Vrienden

  Beschikbaar in de volgende afmeting(en):50*70 cm Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis Meer Informatie
  19.95

 • Muursticker Baby Winnie de Poeh

  Beschikbaar in de volgende afmeting(en):35*50 cm Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis Meer Informatie
  19.95

 • Muursticker Prinsessen

  Beschikbaar in de volgende afmeting(en):50*70 cm Meer Informatie
  19.95

 • Muursticker Cars

  Muursticker Cars

  Muurstickers Cars. Deze Disney Muursticker met auto’s van de animatiefilm Cars. Cars is een film met auto’s en andere voertuigen die kunnen praten. Bliksem McQueen speelt de hoofdrol, een rode racewagen, die aan racewedstrijden meedoet. Hij doet een race tegen onder andere Strip ‘The King’ Wheaters. De race eindigt op een gelijke stand, waardoor er nog een beslissende wedstrijd gereden moet worden in Los Angeles. Mack is diegene die hem daarheen zal vervoeren in een truck, maar Mack wordt in slaap gebracht door muziek door een groep straatracers. McQueen valt hierdoor uit de truck en als hij wakker wordt bevindt hij zich op onbekend terrein. Hij vernielt per ongeluk de hoofdweg en als straf moet hij van de rechter, Doc Hudson, de weg eigenhandig repareren. Dit gaat niet heel goed en duurt erg lang. Hij wordt intussen vrienden met de takelwagen Takel en de Porsche Sally. Aangemoedigd door zijn nieuwe vrienden repareert McQueen de weg. Later doet hij mee aan de race, maar presteert hij niet heel goed. Tijdens de race wordt The King van de weg geduwd door een andere racer en McQueen gaat hem helpen. Hierdoor wint hij niet, maar wordt hij gezien als een held. De mooie rode racewagen McQueen heeft veel vrienden gekregen. Hij is vrienden met Sally, Takel, Luigi, Guido, Fillmore, Ramone en Flo.

  Meer Informatie
  19.95

10 Artikel(en)

per pagina