Muursticker "Think Do Be Positive"

Muursticker met tekst "Think Do Be Positive"

Mooie tekst muursticker voor in de slaapkamer.

Afmeting stickervel: 57 x 18 cm

  • Plakt goed op elke gladde ondergrond
  • Makkelijk en restvrij te verwijderen
Meld u nu aan om gewaarschuwd te worden wanneer dit product weer in voorraad is

Beschikbaarheid: Uit voorraad

21.95
Beschrijving
Details

Muursticker "Think Do Be Positive" - Tekst Muursticker

Hoge kwaliteit! Duurzaam vinyl en zeer goed plakkend.  Versier je muur met deze mooie inspirerende tekst muursticker. Ideaal geschikt voor in de slaapkamer of gewoon voor decoratie in huis.

"Think Do Be Positive" een prachtige tekst voor op de muur in huis

Deze muursticker is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam vinyl en laat geen (schadelijke) lijmresten na tijdens- of na het bevestigen. De muursticker kan worden geplakt op iedere egale ondergrond zoals kast, muur, deur of raam.

Specificaties:

  • Muursticker "Think Do Be Positive"
  • Stickervel maat: 57 x 18 cm
  • Materiaal: Hoogwaardig Vinyl
  • Kleur: zwart

Deze muursticker wordt verzonden in een stevige verzendkoker.

Instructies en tips:

Onze muurstickers zijn zelfklevende ontwerpen die uit vinyl zijn gesneden. Vinyl is een sterk materiaal dat resistent is tegen vocht. Je kan dit materiaal op een muur, een houten ondergrond, tegen fijn gips (zonder structuur), over glad behang (geen glasvezelbehang), op glas, deuren en ramen plakken, zolang de ondergrond maar schoon, droog en geheel glad is. Let op dat je muurstickers niet op elke geverfde muur kunt plakken.  Wij raden aan minimaal 1 maand te wachten met het beplakken van een pas gesausde/geverfde muur. Muren met een beschermende niet-luchtdoorlatende verf, met extra matte of vuilafstotende muurverf zijn niet geschikt om met een sticker te beplakken. Als je vragen hierover hebt, kan je vooraf contact met ons opnemen.  MooieMuursticker.nl is niet verantwoordelijk voor het al dan niet blijven plakken van de sticker op een (geverfde) muur.

Reviews
Schrijf je eigen recensie
U reviewt: Muursticker "Think Do Be Positive"